Followers

Monday, October 24, 2011

new bar chart

salam,, so chart kat atas ni perkembangan wat part time la,, boleh nampak perbezaan ketara kat september coz da register downline,, dalam 7 org downline tu ada lah beberapa org je yg active..so ada 3 cara untuk dapat profit dari bisnes part time ni iaitu :
1. register downline
2. jualan topup mngikut percent by level
3. bonus point dari hasi jualan downline. ( yg ni kecil je percent yg kita akan dapat tp kalau downline ramai n active berniaga kira byk lah kan,,)

ok if ada berminat trus lah menghubungi saya (zainul) melalui email zainulabiddin87@gmail.com

P/s. saya akan ajar step by step.....

1 comment: