Followers

Sunday, August 26, 2012

Saya nak duit raya Cik Misya!!!


Salam,,

ni kisah pasal duit raya ya...

1. pernah mintak duit raya berkali2 walaupun dah dapat duit raya.
2. kira duit raya berkali2 walaupun dah tau jumlah dia brapa.
3. bandingkan jumlah duit raya dengan adik bradik mahupun dngan kawan2.
4. guna duit raya skit bli mercun
5. simpan duit raya yang selebihnya
6. xtau duit raya p mana...

zzzz,,,ni kisah saya ler...kisah org lain dah tentu lain kisahnya,,hua2..


>>>>>>>>>>>>>>>ok soalan untuk cik misya<<<<<<<<<<<<<<

o Bila Nak buat Open house sempena Aidilfitri


>>>>>>>>>>>>>>ucapan hari raya yang paling kreatif<<<<<<<<<<<<<<

o Selamat hari raya maaf zahir batin semoga hidup akan terus dberkati. (zzz cam x kreatif je)






















ok buat kawan2 yang lain selamat mencuba ya,,,heee,,baru masuk kerja ni boring2 dah start masuk contest,,hehehe, mana tau ada chance,,heee,,gud luck All...

masih sempat ucap selamat Hari raya ni,,Selamat BEraya Dekat ofis hahaha...

6 comments:

  1. selamat hari raya :D
    & good luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyak,,haha,, truih menyinggah,, elok sngat lah tu,,, slamat hari raya,,jempu mai singgah rumah ni,,

      Delete
  2. Singgah dr blog cik Misya terus follow sini..Salam ukhwah Dari M...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyak,,, salam ^.^
      hee,, bguslah klu lagutu,, insyaAllah saya datang mnyinggah...

      Delete
  3. Assalamualaikum, is singgah dari Segmen Saya nak duit raya Cik Misya!!!, is dah follow sini nanti jemput lah singgah blog is yer? http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  4. Salam. Thank you for joining my contest.:) Jawapan kepada soalan : Em so far tak pernah buat open house Aidilfitri sebab sepanjang Syawal memang rumah hari-hari terbuka untuk sesiapa yang datang berkunjung.:) Jom singgah entri terbaru saya..=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/doa-apabila-hati-disakiti.html

    ReplyDelete