Followers

Wednesday, February 13, 2013

Aktiviti Raya Cina (Mesti Baca@tengok) :P

Assalamualaikum kawan2...

Alhamdulillah dapat juga update blog sambil2 promote bisness yang saya jalankan...
jika berminat atau ada hasrat nak jadi ahli boleh ke link ini > http://sophieparisputra.weebly.com/ 
sebelum saya terlupa saya juga sedang buat promosi menjadi ahli secara percuma sehingga 20hb ini..rebutlah peluang ini.. byak kelebihan menjadi ahli..
ini antara blog bisnes saya > http://sophieparisputra.blogspot.com (tekan jangan x tekan)

ok..ok.. so dibawah saya punya perjalanan dari  putrajaya ke kuantan n terengganu pada raya cina yang lepas....banyak pengalaman menarik yang saya lalui dan leh tahan juga org2 kampung yang berminat nak daftar jadi ahli ^_^

Ni saya owner blog ni dan ini id saya dalam sophie paris (MB0050221K49)


Beli beg sophie sebelum memulakan perjalanan. beg ni ada di katalog yang terbaru di mukasurat 91..
tngok link ni mana tau berminat>> KATALOG SOPHIE BEST
 Harga RM115 tp saya kan member tinggal lah RM92 kene bayar (20% diskaun)


 so dah sampai kuantan. jalan agak jem perut pun dah lapar.. jumpa team sophie pahang... ajak leader2 ni makan minum di sarah thai kitchen...klu dah thai tu mmg thai lah makanan nye...


 ok sampai dibalog singgah 1 malam dirumah pakcik iaitu adik ayah. Alhamdulillah anak dia berminat untuk menjadi ahli. Dia nak buka bisnes ni di UMS di labuan...katanya ramai kawan disana..gud luck..


 ok. ini pula singgah spa D'Village di kemaman spupu punya. 


ni banting untuk spa tu..

Gambar 1 

Gambar 2

Gambar 3

Gambar 4
 
Gambar 5


Gambar 6


Gambar 7


Gambar 8


Gambar 9


Gambar 10


Gambar 11


sampai kampung terus ke mydin...


ni air dari mydin ni,, dahaga...
 

 kat depan rumah ada pula pokok jambu,, manis jambu ni walau nampak muda...


 jambuuuu...


alhamdulillah sempat singgah warung kampung pakcik. dah lama dah warung ni..roti canai mmg laku, xdan nak order dah,, 

 sempat order kopi panas heee... terbaik air kopi tu...


 ni lah rumah nenek, cute kan, 1 bilik, 1 tandas, 1 dapur..tidur kat ruang tamu je hee...


 
alhamdulillah di kampung ada lagi sedara nak join...sambil bagi baju untuk sedekah dkat org kampung...

 sesi penerangan cara2 buat pembelian untuk produk sophie..oleh kerana terengganu masih belum ada butik / business centre untuk sophie paris, so kne buat pembelian online.


 gembira adik dapat ahli baru... heee...peluang amatlah luas untuk org terengganu.. sapa yg berhasrat untuk buka butik sophie teruskan usaha anda...

 
 ni antara menu sarapan pagi. kuih bom, nasi lemak, teh o...


 ni sungai dekat rumah nenek..


sungai..

 budak2 ni yang duk teman kami sekeluarga... heee...

 tamat..
-----------------------------



so sambung kerja pula, sampai2 lapar terus beli makanan kat kedai mamak..
 

 Pos starter kit orang yang menyertai program promosi percuma yang telah saya anjurkan..ayuh masih berpeluang lagi sehingga 20hb feb ini..




 



gambar ni ambil smalam dekat alamanda selepas serah katalog kepada ahli dan yang kanan skali tu ahli yang baru join, baru register smalam.. isi borang pun atas bonet kereta ^_^



ok,,terima kasih ya sbb sudi baca n singgah blog saya,, jangan lupa follow eh,,saya follow smula...
apa2 hal hubungi saya disini 
-
-
Pendaftaran juga dibuka dengan hanya RM15 seumur hidup...tetapi untuk prmosi ni adalahpercuma sehingga 20hb februari 2013 (jam 11.00 malam)
hubungi 0133937356 (zainul) / email : zainulabiddin87@gmail.com

Terima Kasih Dan selamat maju jaya

2 comments:

  1. aiyak..balik kg ler,,sambil2 tu promote ler :D heee...

    ReplyDelete